TOIMITUSEHDOT

Tee tilaus tilauslomakkeella. Yksittäiskappaleet toimitetaan ensimmäisenä ehtineelle, joten odota tilausvahvistusta ennen maksamista.

TILAUSVAHVISTUS

Tilausvahvistuksen mukana saat vahvistetun postimaksun(0,80-8,50, yli 100e tilaukset toimitetaan postikuluitta) sekä varmennuksen toimitusajasta (4-14vrk). Tilausvahvistuksesta löytyy myös tilin numero ja viitenumero sekä maksettava summa. Muistathan käyttää aina viitettä kun maksat!
Tuotteet toimitetaan sen jälkeen kun suoritus näkyy tilillä. Maksu tulee suorittaa 7 vrk kuluessa tai tilaus katsotaan peruuntuneeksi ja tuotteet palautuvat uudelleen myyntiin.

EI MINIMITOIMITUSRAJAA.
EN TOIMITA TUOTTEITA POSTIENNAKOLLA.

PALAUTUSOIKEUS

Ellet ole täysin tyytyväinen, sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeuden on tarkoitus turvat aasiakkaan oikeus tutustua tuotteeseen ennen varsinaista ostopäätöstä, kuten normaalista kaupasta ostettaessa. Tuotetta ei saa kuitenkaan alkaa käyttää, vaan palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja myyntikunnossa.

Palautustapauksissa ota mielellään ensin yhteyttä sähköpostilla, jotta tiedän että paketti on tulossa takaisin. Ilmoita sähköpostilla tai lapulla paketin mukana onko kyseessä vaihto vai palautus sekä tilinumerosi. Rahat palautetaan pääasiassa noin 7 vrk kuluessa siitä kun paketti on saapunut takaisin, tai maksimissaan kuluttajasuojalain mukaisen 30 vrk aikana.